Premijer liga BiH

Konjuh na domaćem terenu siguran protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa

Esmer Oštraković

Rukometaši Konjuha ostvarili su novi pobjedu na domaćem terenu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ovaj put bili su bolji od Sloge iz Gornjeg Vakufa, a konačan rezultat utakmice bio je 25:21 u korist Konjuha.

U utakmicu su bolje ušli gostujući rukometaši koji su imali vodstvo sve do 17. minute, ali tada je Konjuh preuzeo stvari u svoje ruke.

Oni su do kraja prvog poluvremena okrenuli rezultat u svoju korist, te su na odmor otišli sa vodstvom od dva gola razlike, a bilo je 14:12.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U drugom poluvremenu Konjuh je nastavio sa dobrom igrom, te su na kraju ostvarili pobjedu od četiri razlike, a na semaforu je bilo 25:21.

Kod domaćih je najbolji bio Nermin Smajić koji je postigao sedam golova, dok je kod gostiju dvanaest golova postigao Božidar Simić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.