Minimalna pobjeda Krivaje protiv Konjuha

U dosta tvrdoj utakmici

Minimalna pobjeda Krivaje protiv Konjuha

E. Oštraković

Rukometaši Krivaje ostvarili su pobjedu na domaćem terenu u okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Konjuha sa 29:28.

Utakmica je bila baš onakva kakva se i očekivala, a to je tvrda i jako borbena, a više sreće imali su domaći rukometaši.

Naime, prvo poluvrijeme bilo je veoma izjednačeno, a to najbolje govori da rezultat sa kojim se otišlo na odmor, a bilo je 12:12.

U drugom poluvremenu domaći rukometaši su igrali dosta bolje, te su na kraju slavili minimalnu pobjedu od 29:28.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Krivaju je do pobjede vodio Deni Velić sa sedam postignutih golova, a najbolji kod gostiju bio je Kemal Hamzić koji je također postigao sedam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije