Španac tuguje, a Englez se raduje

Dvije skoro iste fotografije Walcotta i Artete u razmaku od 12 godina

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala sinoć su na svom terenu remizirali protiv Southamptona (1:1) u okviru 13. kola engleskog Premiershipa.

Southampton je dosta bolje otvorio meč i poveo sa 1:0 u 18. minuti kada je mrežu svog bivšeg kluba zatresao Theo Walcott koji je odlučio i da proslavi ovaj pogodak.

Arsenal je uspio nekako da dođe do remija početkom drugog poluvremena, a gol je zabio Pierre-Emerick Aubameyang.

No, nakon meča u centru pažnje bio je Walcott jer navijačima Arsenala nije bilo drago što je proslavio pogodak protiv kluba gdje je stekao svoju slavu. Također, pojavila se i sjajna fotografija na Twitteru, a u centru pažnje su Walcott i Arteta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, ovo nije prvi put da je Walcott rastužio Artetu jer je isto uradio i prije 12 godina na meču Arsenal - Everton. Tada je postigao gol Evertonu za koji je igrao Arteta, a 12 godina kasnije nastala je skoro identična fotografija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.