Foto - EPA

Atletico ili Real Madrid?

Ko će 2021. godinu dočekati na prvom mjestu?

Midhat Šljivak

Španska La Liga danas i sutra će kompletirati utakmice 16. kola.

Danas su na rasporedu dva duela koja će odlučiti koji će tim 2021. godinu dočekati na prvom mjestu, a za nju se bore Atletico i Real Madrid.

Atletico je u boljem položaju. Iako su timovi izjednačeni sa po 32 boda, Atletico ima dva meča manje i domaći meč protiv neugodnog Getafea.

Naravno, Jorgandžije su favoriti u ovom duelu. Mozzart vam nudi primemljivu kvotu, a opkladu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid gostuje kod Elchea i imat će priliku da nastavi seriju pobjeda. Kraljevi su očekivano veliki favoriti, a u Mozzartu imate šansu da nađete sjajnu kvotu.

Opkladu za meč Elche - Real Madrid OSTAVITE OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.