Samo su Real i Bayern ispred Milana

Kakva godina Rossonera

Samo su Real i Bayern ispred Milana

Esmer Oštraković

Nogometaši Milana iza sebe imaju nevjerovatnu godinu.

Milan je u 2020. godini ostvario čak 79 bodova u Seriji A, a u novoj sezoni nema poraza i trenutno je vodeći tim italijanskog šampionata.

Za sada su sao Real Madrid i Bayern bolji od Milana u 2020. godini. Real je na 35 mečeva osvojio 82, a Bayern kao i Mlan 79 bodova, no na samo 30 odigranih mečeva.

Na četvrtom mjestu je Liverpool koji je na 34 utakmice osvojio 76 bodova, Porto je osvojio 69 na 30 utakmica, a PSG 56 na samo 26 utakmica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nono
Obavezno dovest 3 igrača za nadopunu !! Ne moraju bit vrhunski ali moraju moč odma uletit u vatru i u najmanju ruku bit pouzdani ! Naravno obavezno produžit ugovore postoječim !! BIT če gusto u nastavku ali mogli bi do samog vrha !! Forca Milan !!
0 1
Mele
Mnogi nisu vjerovali ali bez poraza su jos, mogu osvojiti ako dovedu napadac u januaru, Zlatan da se vrati, Mada i za sada Rebic, Hernandez i Chalangolu dobro zabijaju.Hauge je jedan od najboljih Norveskih igraca.Kessie igra dobro . sretno dalje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi