Atletico pristao da raskine ugovor Diegu Costi, već su pronašli i zamjenu za njega

Napušta madridski klub

Atletico pristao da raskine ugovor Diegu Costi, već su pronašli i zamjenu za njega

E. Čaušević

Španski mediji jučer su zvanično potvrdili da je Diego Costa zatražio raskid ugovora s Atletico Madridom.

Nakon dolaska Luisa Suareza iskusni napadač je pao u drugi plan kod Diega Simeonea i želi već u januaru da promijeni klub. Costa je zatražio raskid ugovora kako bi kao slobodan igrač mogao pronaći novi tim.

Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je prije nekoliko trenutaka da je Atletico odobrio ovaj zahtjev i da će već za nekoliko dana raskinuti ugovor Coste, te da će on biti slobodan igrač.

Navodno, u Atleticu ozbiljno razmišljaju o tome da dovedku Arkadiusza Milika koji bi trebao biti zamjena za Costu, ali i rezervna opcija za Suareza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi