Odigrao sjajan meč

Traoreu je bilo dosta ismijavanja: Sinoć je "uključio turbo" i počeo da "muči" protivnike

Admin Čaušević

Adama Traore se posljednjih dana našao na udaru kritika, a mnogi su ga čak i ismijavali jer godinu nije postigao gol u Premiershipu.

Španac je prepoznatljiv po mišićavom tijelu i tome da maže ruke uljem prije utakmica, ali zbog jednogodišnjeg posta njegov kvalitet je doveden u pitanje.

Traore je skeptike demantovao protiv Brightona kada je prekršaj bio jedini način da se zaustavi ovaj brzonogi 24-godišnjak.

Reprezentativac Španije je odigrao odličan meč i svoje rivale je driblinzima i brzinom dovodio do ludila. Izborio je penal i servirao saigračima nekoliko lopti kao na tacni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meč je na kraju završen rezultatom 3:3, a Traore je učinio sve da njegov tim pobijedi. U posljednjim sekundama je prevario trojicu protivnika, sjajno ubacio, ali se Owen Orasowie obrukao pred golom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.