Adama Traore dobio žestoku konkurenciju: Wolverhampton ima u ekipi još jednu zvijer

Izgleda fantastično

Adama Traore dobio žestoku konkurenciju: Wolverhampton ima u ekipi još jednu zvijer

E. Čaušević

Adama Traore važi za jednog od fizički najdominantnijih fudbalera u Engleskoj jer izgleda zaista kao mašina, ali je dobio konkunrenciju i to u svom Wolverhamptonu.

Mnogi se već nekoliko godina dive kako Adama izgleda kao stijena, ali i pored toga je nevjerovatno brz i vješt s loptom na terenu. No, u Wolverhamptonu imaju još jednu "mašinu".

Naime, riječ je od 19-godišnjem defanzivnom veznom Owenu Otasowieju koji igra trenutno za rezervni tim Vukova.

Otasowie je imao ove sezone priliku da debituje i za prvi tim jer je u Premiershipu odigrao tri meča i upisao je jednu asistenciju. No, svojim izgledom je oduševio sve i mnogi ne vjeruju da ima svega 19 godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 19-godišnji fudbaler izgleda nevjerovatno isklesano, a preko Instagrama često objavljuje fotografije koje jednostavno ostavljaju bez teksta. Čini se da je Adama zaista dobio žestoku konkurenciju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDzET-UgRFK/[/instagram]

Top Komentari

Arnel925
Ovako sam i ja izgledao sa 18
3 0
Skopidoo
E moj causevicu koga ti poredis sa traoreom nemam rijeci
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi