Vraća se u Istanbul

Sve je dogovoreno, Mesut Ozil potpisuje ugovor s velikanom!

Edmir Škorić

Bivši njemački reprezentativac Mesut Ozil vratit će se u Tursku.

Arsenal je želio da se rastane s Ozilom i prije ljeta i isteka njegovog ugovora, pa je iskusni veznjak sada pronašao klub. Dogovorio je sve detalje i potpisuje na tri i pol godine s Fenerbahčeom.

MLS timovi i Fenerbahče bili su najveći kandidati za dovođenje Ozila, a želja igrača bila je da se vrati u Istanbul.

Ozil je sinoć na društvenim mrežama podijelio fotografiju iz Instagrama i tada također nagovijestio povratak kući.

Fener nije najbolje krenuo u sezonu i bilo je za očekivati da će praviti promjene tokom zimske pauze, a dolazak Ozila mogao bi da bude pravi potez, bez obzira što ovaj nogometaš nije igrao u posljednje vrijeme u Arsenalu.

Svi znaju o kakvom se majstoru radi i ako uhvati pravu formu u Istanbulu, navijači Fenera će da uživaju...

Potražite više informacija na temu Super Lig:

32-godišnjak je prije Arsenala igrao za Real Madrid, Werder, Schalke... Za seniorsku reprezentaciju Njemačke je na 92 meča postigao 23 gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.