Mesut Ozil dobio veliku ponudu
Foto - EPA

Želi ga MLS tim

Mesut Ozil dobio veliku ponudu

Midhat Šljivak

Mesut Ozil mogao bi konačno napustiti Arsenal.

Njemački fudbaler otpisan je od menadžera Topnika Mikela Artete pred početak sezone, te ga na terenu nije bilo mjesecima.

Ozila se povezivali sa brojnim klubovima, a na kraju bi sjajni fudbaler mogao završiti u MLS-u, odakle mu je stigla primamljiva ponuda.

Engleski novinar Chris Wheatley večeras je objavio kako je DC United ponudio njemačkom fudbaleru izuzetno atraktivnu ponudu, koja uključuje i reklamiranje njegovog M10 brenda širom Sjedinjenih Američkih Država.

Spremni su iz američkog kluba na sve kako bi angažovali Ozila. Uz milionsku platu nude spremni su podržati njegove aktivnosti izvan terena koje uključuju reklamiranje M10 brenda, te njegovog biznisa sa kafom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored DC Uniteda Ozil se povezuje sa Fenerbahčeom i on bi ubrzo trebao donijeti odluku o nastavku karijere.

Ozil je u Arsenalu od 2013. godine. Odigrao je 254 utakmice za klub i zabio je 44 gola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi