Edin Višća nakon skoro deset godina napušta Bašakšehir, ali ostaje u Istanbulu?

Želi ga Fenerbahče

Edin Višća nakon skoro deset godina napušta Bašakšehir, ali ostaje u Istanbulu?

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Višća bi nakon skoro deset godina motao napustiti ekipu Bašakšehira.

Ovaj 30-godišnji fudbaler je u Bašakšehir stigao na ljeto 2011. godine iz Željezničara i sigurno da je već nekoliko sezone jedan od najboljih igrača turskog kluba.

Višća je prošle sezone vodio Bašakšehir do titule prvaka Turske, ali čini se da je došlo vrijeme za rastanak.

Kako pišu turski mediji Višća bi već ovog januara mogao napustiti Bašakšehir, ali kako stvari stoje ostat će u Istanbulu. Veliki interes za bh. fudbalera pokazao je Fenerbahče koji želi dovesti Višću do kraja zimskog prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sportski direktor Fenera, Emre Belezoglu, je uvjerio čelnike kluba da krenu po Višću jer bi on bio veliko pojačanje za ovaj klub. Navodno, Emre i Višća su već obavili razgovore i bh. reprezentativac nema ništa protiv prelaska u Fenerbahče.

Emre i Višća se odavno poznaju jer su nekada igrali zajedno za Bašakšehir, a još je ostalo da bh. fudbaler obavi razgovore s čelnicima Fenera kako bi pričao o uslovima ugovora. Da li će Višća nakon skoro deset godina promijeniti klub sigurno ćemo brzo saznati.

Top Komentari

user1599926315
Napusta on ima pet sest godina ,ako ga iko od skauta prati kad igra za reprezentaciju nece on nigdje maknut cudan igrac hvalimo ga samo sto je nas a u Hrvata i Srba ima ih ko visca na bacanje
8 2
Penderinos
Napustio je on jos prije 6 godina odlaskom u Leicester pa onda prije 4 godine kada je otisao u Schalke a prije 2 godine je zavrsio u Villarealu. Koliko samo skuplji ste nam prodali o transferima Visce, vise vam ne vjerujem tek kad vidim potpis
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi