14

Komentari (14)

amerigo22
Sta kažeš novinaru nije Fener dobro krenuo u sezonu!? Danas ako pobijedeAlanyaspor prvi su na tabeli...koje ovdje lud?? hahahahah
struja
Velikan samo u Turskoj.
Kodex
Sta je pisac htio reci 'vraca se u Istambul, covjek doso iz Madrida , njemacki reprezentivac . Turskog porijekla da nisi malo malo nacionalist novinaru.
GuiliDamou
Eto i ja sam to primjetio odmah... kao da je covjek ponikao u Fenerbahceu u najmanju ruku...
Ga_Zi_JA
Podrska za OZILA...gdje god da ode, imat ce sansu da se bori za TROFEJE..u trenutnom klubu moze samo na Play Stationu da igra Ligu Sampiona..znamo da ti je dotuzilo slusanje o sezoni BEZ PORAZA, ali ti si RAZUMAN i ZIVIS SADASNJOST, te svjestan si deranja od strane Burnleya, West Hama, Palacea i inih...sretno OZILE..
pero98
Vidi vidi navijac Arsenala Gazija se pojavio.
Arnel925
Nemogu da vjerujem da ima samo 32 godine pa on da je imalo imao pameti sad bi jos igrao u Realu i bio na vrhu, da se samo bavio fudbalom a ne sporednim stvarima, jer imao je talenat da bude bolji od većine današnji igrača na njegovoj poziciji.
struja
Pametan?Nije sve u fudbalu sporednom .
Saimai1316
Ja mislim da se on ne vraca u Istanbul,bar sto se fudbala tice,covjek prvi put ide tamo igrati
Aldusss
"Ozil je sinoć na društvenim mrežama podijelio fotografiju iz Instagrama i tada također nagovijestio povratak kući." Nisam znao da ima grad Instagram
ADNAN_BRANKO
Mislim da je veća šansa, barem sa one finansijske strane, da završi u MLSu, tačnije u DC United-u, koji se već odavno raspituje.
Sanagoal
Ozil je dobar za Turske lige, nekad je bio super ali vec dugo nije igrao i to je zavrsena prica.
AmarSahi
Dominirat će tamo samo to niko neće moći vidjeti, da je makar otišao u neki klub koji makar igra u Europa Ligi često i dobro.
ragge
I ako ne igra u zadnje vrijeme Ozil je doktor, dominirat ce u Feneru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.