Objava na Instagramu

Barbarez: Nisam se nametao, slao kandidature, pustite me da imam svoje snove

Admin Čaušević

Sergej Barbarez u posljednje vrijeme s bh. javnošću komunicira uglavnom putem društvene mreže Instagram.

Barbarez je među glavnim kandidatima da postane selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Posljednjih sedmica dosta je rečeno i napisano o legendi bh. fudbala pa je odlučio sam da se oglasi.

Bivši kapiten bh. reprezentacije je poručio da nikada neće biti nečiji čovjek, da ga ne zaniimaju tuđi interesi i da želi da ima svoje snove.

"Danima se moje ime provlači po medijima, i svi se sada osjećaju pozvanim da komentarišu mene i moje motive. I dalje ne želim da se uključujem u te medijske Ppriče, samo želim da svi još jednom znate da ja nisam i niti ću ikada biti nečiji čovjek osim svoj.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nisam se nikome nametao, nisam slao kandidature i nisam nikome ništa radio iza leđa. Kada sam dobio poziv razgovarao sam čista srca i sa vizijom kako ja mogu raditi. Tuđi interesi me ne zanimaju, samo interesi Bosne i Hercegovine i reprezentacije. Samo me pustite da imam svoje snove", poručio je Barbarez.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.