Mirza Teletović nema dilema ko bi trebao da bude selektor: "Da sam ja predsjednik NFSBiH..."

Oglasio se na društvenim mrežama

Mirza Teletović nema dilema ko bi trebao da bude selektor: "Da sam ja predsjednik NFSBiH..."

E. Škorić

Izbor selektora Bosne i Hercegovine pretvorio se u pravu sapunicu i još uvijek nije poznato ko će dobiti tu čast i odgovornost da povede Zmajeve u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH, koja je prekinuta, nije odlučeno o nasljedniku Dušana Bajevića. Navodno je bio izbor pao na bugarskog trenera Ivajla Peteva, dok mu je prvi i jedini protukandidat Sergej Barbarez.

Legendarni kapiten ima podršku velikog dijela nacije, većeg dijela medija, a i proslavljenih sportista, među kojima je i Mirza Teletović, koji je na čelu Košarkaškog saveza BiH.

"Legendo kapitenu ja da sam predsjednik NFSBiH ti bi bio selektor već odavno", napisao je Teletović na društvenim mrežama uz fotografiju Sergeja u dresu BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Mnogi su pozdravili status Teletovića, podijelili njegovo mišljenje u vezi s izborom novog selektora, dok je u jednom od komentara Teletović upitan da li bi, u izboru za selektora košarkaške reprezentacije BiH, šansu dao nekom treneru koji nikada prije nije trenirao.

Promo

Top Komentari

Brazuka
A misimovic lazni patriota. Njega sto dalje od saveza on je zlo
17 14
Krosteutegurovic
Daj Mirza drži se košarke i nemoj pametovati.
11 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi