Potvrđeno za SportSport.ba

Ivan Lendrić je još uvijek član FK Željezničar!

Midhat Šljivak

Ivan Lendrić je još uvijek igrač FK Željezničar.

Iako su danas pojedini regionalni mediji službeno preselili Lendrića u malezijsku ekipu Melaka United, SportSport.ba saznaje da je hrvatski napadač još uvijek član tima sa Grbavice.

Potvrdio nam je to i sam fudbaler. Lendrić ne bi imao ništa protiv odlaska iz kluba, ali situacija je takva da je još uvijek pod ugovorom sa Željezničarom i on za sada ne može napustiti klub.

Ivan Lendrić FK Željezničar Pozicija: FW

Statistika

23 nastupa
14 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
3 asistencija
6 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će u narednim danima doći do dogovora o njegovom odlasku u ovom trenutku je teško reći i vjerovatno će se više o svemu znati nakon okupljanja ekipe  koje je zakazano za 15. januar.

Lendrić je u prvom dijelu sezone u Premijer ligi postigao šest pogodaka, te je dodao tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.