FK Željezničar i Ivan Lendrić imaju različite želje

Napadač uputio opomenu pred tužbu, Malezijci na čekanju

FK Željezničar i Ivan Lendrić imaju različite želje

S. Mlaćo

Mnogo se špekuliše oko odlaska Ivana Lendrića iz FK Željezničar ove zime.

Lendrić ima važeći ugovor sa Plavima, no na meti je Melaka Uniteda iz Malezije koji želi u svojim redovima rođenog Splićanina.

Zanimljivo da je na Wikipediji Lendrić već uvršten u igrački kadara Melaka, te očigledno smatraju da je posao sa Lendrićem dogovoren.

SportSport.ba saznaje da 29-godišnji napadač želi napustiti Grbavicu, ali iz struke FK Željezničara nisu za tu opciju. Problem su dugovanja koja klub ima prema Lendriću, ali i ostalim igračima, a Splićanin je otišao korak dalje.

Naime, Lendrić je uputio opomenu pred tužbu zbog duga koji iznosi nešto više od 30.000 KM.

Ivan Lendrić
Ivan Lendrić FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: FW

Statistika

23 nastupa
14 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
3 asistencija
6 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako bi mogao dobiti slobodne papire i napustiti Grbavicu ove zime, a sve bi trebalo biti jasnije u narednih par dana, s obzirom da Plavi sa pripremama startaju 15.januara.

Lendrić je u prvom dijelu sezone u Premijer ligi postigao šest pogodaka, te dodao tri asistencije. Jedan pogodak dodao je u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Mojne sad,majice spremne i 100.000 ljudi Hahahahahahhahahhahhahahahahahahahahhahahahahahhah
9 7
Cosa
Platite mu jos 30 hiljada samo nek ide, ja ću troškove putovanja igračima??????#
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi