Jadranko Bogičević se vraća na Grbavicu, ima novi posao

Okončao igračku karijeru

Jadranko Bogičević se vraća na Grbavicu, ima novi posao

E. Škorić

Nekadašnji štoper Željezničara, Jadranko Bogičević, okončao je profesionalnu igračku karijeru.

Bogičević je prošle zime potpisao za Slaviju, ali godinu dana kasnije odlučio je da okonča karijeru, a sada se okreće trenerskom poslu i vraća se na Grbavicu.

On će dobiti priliku da radi u omladinskom pogonu i trenirat će mlađe uzraste. Konkretno, preuzet će vođenje dječaka rođenih 2010. godine.

Tridesetesdmogodišnjak je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Borac, Modriča Maximu, Olimpik, a bio je krakto i u Izraelu. Četiri puta je bio prvak BiH, a ima i četiri kupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tri puta je prvak bio sa Plavima, a jednom s Modričom. Kup je osvajao tri puta kao igrač Željezničara i jednom kao igrač Olimpika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
Koliko je nas presjeklo kad smo samo pročitali naslov..
29 2
Sarbit2019
Ovo ga je Amaw naucio tužba 2016 pa onda dogovor dođi na posao pa cemo te polako isplacivati a kamata ce rasti + nove plate dolaze koje ne dobijas i na njih kamata.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi