Foto - EPA

Trener Rome nakon Spezije

Za njega je to završena stvar: Fonseca nije želio ni pričati o Džeki

Midhat Šljivak

Edin Džeko i Paulo Fonseca su u jako lošim odnosima.

Tokom sedmice je, prema pisanju italijanskih medija, došlo do žestoke rasprave između kapitena i trenera Rome i Edin je završio na tribinama za meč protiv Spezije.

Odmah se počelo pričati o njegovom odlasku iz tima. Roma je navodno spremna da ga se riješi, a nakon utakmice sa Spezijom Fonseca nije želio govoriti o kapitenu svog tima.

"Odnosi sa Džekom? Jučer sam govorio o tome i ne želim više ništa reći", rekao je Fonseca i dodao je:

"Razumijem svu radoznalost, ali više ne želim da pričam o toj situaciji. Problemi sa Edinom? Važno je samo ono što smo danas uradili na terenu, bila je to velika timska pobjeda", poručio je Fonseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj stručnjak je tako vjerovatno spasio posao u rimskom klubu, a ostaje nam da vidimo šta će biti sa Džekom u narednim danima.

Spominje se njegov odlazak iz kluba, ponuda navodno već ima i vidjet ćemo šta će se dešavati u finišu prelaznog roka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.