Edin Džeko ponuđen londonskom klubu
Foto - EPA

Corriere dello Sport tvrdi

Edin Džeko ponuđen londonskom klubu

M. Šljivak

Edin Džeko je u sukobu sa trenerom Rome Paulom Fonsecom i navodno ga se rimski tim želi riješiti do kraja prelaznog roka.

Već je se ozbiljno govori o njegovom odlasku iz kluba, a pojavila su se imena Intera i PSG-a kao potencijalne destinacije.

Međutim, ugledni Corriere dello Sport, koji je blizak rimskom timu navodi da su usluge kapitena reprezentacije BiH ponuđene londonskom West Hamu.

Čekićari traže napadača. Za Džeku su pokazivali ogroman interes prethodnih mjeseci i navodno im je jedan od agenata ponudio Džekine usluge.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vidjet ćemo šta će se desiti sa Edinom do kraja prelaznog roka, ali sve su šanse da će on napustiti Rim.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Slobodas
Nema pametnijeg posla nego da se po stare dane vucara i seli i sebe i porodicu ! Neće on nigdje iz Italije tj Rima ako i ode otići će u Milano-grad
4 0
ako1986
Pa prije ce Fonseca dobiti otkaz nego sto ce Dzeko otici....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi