5

Komentari (5)

Sanska_Prangija
Ljudi moji, volim i ja dzeku, ali ne risemo o fonseci, kao sto smo i o manciniju, koemanu. Ovaj mayoral je dzeki uzeo danas definitivno mjesto u prvih 11. Pogledajmo mu samo statistiku, nemamo se sta zaliti. Roma i nema bas neku ekipu, pogotovo su na sredini tanki, a na trecem su mjestu, sa 37 bodova, jos im je 3 boda oduzetk na pocetku sezone. Znaci bili bi na 40 sada i stim drugi na tabeli, a sve do 4 mjesta je za romu veliki uspjeh ove godine..
Sanska_Prangija
Zar nije bilo 0-3 za verona. To znaci racunas plus moguca tri..
Noone
Bajagi ne treba mu Džeko. A spezija neka, ni on nije čuo za njih, do ove sezone mu dala 7 golova. Spanac jest dobar, ali kad s ebude trebalo igrati preskakanjem i dugim loptama onda slogodno nek jedan prst u dupe, drugi u usta i neka mijenja, bez Džeke
Prinudni
Čuj velika pobjeda protiv Spezie pa domuze trebali ste je rasut u obje utakmice ekipa s dna tabele nemal, u dvije utakmice ti takva ekipa daje 7 golova jesil ti zdrav?
Bosnaa
Brate grehota je sto ovaj debil vodi ekipu vidjela je se igra protiv Lazia i Intera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.