Oglasio se na Twitteru

Pogba reagovao na priče da je Ibrahimović rasista: "Nemojte da se šalite s tim"

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović našao se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon sinoćnjeg okršaja koji je imao s Romelom Lukakuom.

Naime, sinoć je Inter nakon preokreta sa 2:1 pobijedio gradskog rivala Milan i plasirao se u polufinale Kupa Italije, ali nakon utakmice svi su pričali samo o okršaju Ibrahimovića i Lukakua.

Oni su u finišu prvog poluvremena imali žestok verbalni okršaj i pošteno su izvrijeđali jedan drugog, a ostali igrači su uspjeli da reaguju prije nego što je došlo do fizičkog okršaja.

Lukaku je bio bijesan zbog onog što mu je Ibrahimović rekao i htio je fizički da se obračuna s njim u tunelu, ali na svu sreću uspjeli su ga zaustaviti.

Na kraju su se pojavile čak informacije da je Ibrahimović na rasnoj osnovi vrijeđao Belgijanca, ali je to i sam Zlatan demantovao danas na društvenim mrežama. Nakon svega oglasio se i Paul Pogba koji je u odličnim odnosima s obojicom jer su zajedno igrali u Manchester Unitedu.

Pogba je poručio da nema šanse da je Zlatan rasista i da mediji ne trebaju da ga prikazuju u takvom izdanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zlatan rasista? Toliko me voli da je zadnja osoba za kojeg bih rekao da je rasista. Dajte, nemojte da se šalite s tim", poručio je veznjak Manchester Uniteda putem Twittera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.