Edin Džeko glavna tema

Di Marzio otkrio: Traje sastanak čelnika Rome i Intera

Endin Čaušević

Edin Džeko je ovih glavna tema italijanske javnosti jer se sve više piše o njegovom odlasku iz Rome.

Bh. napadač je u nekoliko navrata ostajao u Romi iako je imao nekoliko primamljivih ponuda, ali čini se da će ovaj put biti primoran da napusti klub. Naime, Džeko je došao u sukom s trenerom Paulom Fonsecom koji ga je udaljio iz prvog tima.

Već nekoliko dana čelnici Rome pokušavaju da nađu klub koji želi dovesti Džeku, ali u finišu prelaznog roka to i nije tako jednostavno.

No, danas se pojavila informacija da Inter želi dovesti Džeku, te da pregovaraju s Romom oko razmjene igrače. U suprotnom pravcu išao bi Alexis Sanchez, ali sada je problem jer bi finansijski Džeko više koštao Inter od Alexisa što se tiče plate.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Postoji mogućnost da Inter ponudi nekog drugog igrača, a ugledni novinar Gianluca Di Marzio objavio je da je trenutno u toku sastanak između čelnika ovih klubova koji pokušavaju pronaći rješenje jer je Inter itekako zainteresovan za dovođenje Džeke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.