Sukob Džeke i Fonsece: Igrači na strani trenera, Pellegrini pokušava smiriti strasti
FOTO - EPA

Sukob Džeke i Fonsece: Igrači na strani trenera, Pellegrini pokušava smiriti strasti

Adnan Beganović

Italijanski mediji svakodnevno donose informacije vezane za sukob našeg najboljeg fudbalera Edina Džeke i trenera Rome Paula Fonsece.

Edin Džeko već nekoliko dana ne trenira sa prvom ekipom s tim da u Romu to pravdaju lakšom povredom mišića, no kako pišu italijanski mediji, istina je da mu šef struke ne dozvoljava da se priključi treninzima.

Navodno je Fonseca od Džeke tražio da mu se izvini pred igračima, kao što ga je i napao u svlačionici nakon poraza u Kup susretu od Spezije.

Italijanski mediji danas javljaju da su na strani Fonsece i igrači koji su na timskom chatu pružili podršku portugalskom stručnjaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Situaciju pokušava spasiti Pellegrini, koji je razgovarao sa Džekom u trening kampu, ali je našeg reprezentativca posjetio i u njegovoj kući. Međutim, bar kako pišu italijanski mediji, situacija je i dalje ista kao što je bila prije nekoliko dana, odnosno stvari se ne odvijaju onako kako bi vjerovatno željeli navijači Rome.

U međuvremenu, italijanski mediji povezuju Džeku s brojnim klubovima, no kako se bliži kraj prelaznog roka, sve je izvjesnije da će bh. napadač ostati u rimskom klubu. Da li će igrati, to zavisi od njega i Fonsece.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
A neki dan ste objavili da su igraci na strani Dzeke, a uprava na strani trenera. Sami sebe kontrirate po ko zna koji put
8 0
K79
Svi mi volimo Dzeku al zna se da je trenerova zadnja i on je ovdje pogriješio,, ni jedan ozbiljan trener ne može dopustiti da se neki igrač dere na njega pred svima ostalima ko god da bio , isto se desilo i Gomezu iz Atalante !
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi