18

Komentari (18)

K79
Pa ako je Di marzio reko onda sigurno ima nešto on je poznat ko novinar koji nikada ne lupeta nego objavljuje samo provjerene informacije !
MethodMan
Gledaj ******ndera Fikreta Abdica u komentarima
Shojich07
Ova sapunica puno više govori o Romi kao klubu, nego o samom Džeko. Kada su mogli Totti-u ,legendi kluba, da urade nešto onako, šta Džeko ili neko drugi da očekuje
Pa rekao sam ja da se serijska sapunica nastavlja "Kuda ide Dzeko" evo ova serija o Dzeki postala je popularnija od turski tv sapunica, pa stoga sada bosanske hanume vise prate sta ce biti sa Dzekom, ko zna mozda i Dzeko dodje do one Dilete, kao onaj turski glumac.
AmarSahi
Kako je ovo meni smiješno...pa Inter ima napadača na bacanje, ali ne Džeko ide u Inter...
Bulle
I meni, imaju Lukakua, Martineza ne kontam što bi Dzeku dovodili, jedino bih volio da pređe pa da osvoji titulu sa Interom pa makar i zamjena bio za ovu dvojicu...
MaDaj
Prije 12 minuta na SS “traje tajni sastanak između Intera i Rome, Dzeko glavna tema” ——————- prije 42 minute na SS “Romu kao da je neko prokleo: Stigao odgovor Intera za Edina Džeku Ništa od razmjene”———- autor oba članka causevic... šta da se kaže ???
prometej
Lik zna posao, navlači gnjev čitaoca u komentarima, a da bi komentirao moraš otvoriti vijest
rodjeni95
Sejad Salihović vratio se u Hofenhajm. On će do kraja sezone igrati za drugi tim kluba iz Sinshajma...
felix__27
Ovaj ako objavljuje ima tu nečeg Prije su bili nepouzdani igvori
user1599499530
Ja mislim da se i vi smijete sami sebi ....??? prije pola sata nista od razmjene sad traje sastanak oko razmjene ...ko vam drma kavez...??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.