Foto - EPA

Rimljani još uvijek čekaju

Šta se dešavalo na pregovorima u Milanu? Inter odbio Romu, ali...

Midhat Šljivak

Tiago Pinto vratio se večeras iz Milana gdje je prethodnih dana sa Interom pregovarao o razmjeni Edin Džeko za Alexisa Sancheza.

Nakon dugotrajnih pregovora dogovor nije postignut i za sada od prelaska Edina u redove Intera nema ništa.

"Džeko? Sve ću vam reći na kraju prelaznog roka?", poručio je Pinto po dolasku u Rim.

Italijanski mediji tvrde kako je Inter odbio ponudu Rome koju je im Pinto predstavio i nikako nije moglo da se dođe do rješenja u pregovorima.

Roma je tražila da Inter pristane da isplati tri miliona eura kako bi se zatvorili troškovi poreza, ali Nerazzurri zbog problema sa financijama nisu u mogućnosti da to naprave.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, Roma nije u potpunosti zatvorila ovaj transfer. Spremni su sačekati ponudu Intera, pa je zbog toga Pinto i saopštio kako će sve biti poznato na kraju prelaznog roka.

Bit će dakle još uzbuđenja i zaista na Apeninima vlada pravo ludilo kada je u pitanju razmjena Intera i Rome.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.