Tiago Pinto stigao iz Milana: Džeko? Sve ću vam reći na kraju prelaznog roka!
Foto - Screenshot

Menadžer Rome se vratio neobavljenog posla

Tiago Pinto stigao iz Milana: Džeko? Sve ću vam reći na kraju prelaznog roka!

Midhat Šljivak

Generalni menadžer Rome Tiago Pinto vratio se iz Milana neobavljenog posla i po svemu sudeći Edin Džeko neće pojačati ekipu Intera.

Predložena razmjena Intera i Rome, Edin Džeko za Alexisa Sancheza je, po svemu sudeći propala, a Tiago Pinto je za italijanske medije govorio nakon dolaska u Rim.

Pitno nije previše govorio i samo je saopštio da će sve reći na kraju prelaznog roka.

"Što se Džeke tiče sve ću reći po završetku prelaznog roka", rekao je Pinto i zatim je ušao u klupski automobil.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin Džeko je tako još uvijek igrač Rome, a prema informacijama iz Italije, klub će uveliko raditi na tome da ga se riješi do kraja prelaznog roka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Pa neka dovedu Alegrija i nesto urade na sceni serie A ,lahko je otjerat igraca sto je prigovorio treneru za losu igru i to treneru koji nema nikakav rezultat iza sebe.
8 0
Taceoni
Amra se pita
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi