Ključni čovjek napustio prostorije Intera: Propada li posao sa Edinom Džekom?
Foto - Screenshot

Marotta otišao iz kluba

Ključni čovjek napustio prostorije Intera: Propada li posao sa Edinom Džekom?

Midhat Šljivak

Saga oko razmjene fudbalera između Intera i Rome se nastavlja.

Do večeras bismo trebali znati hoće li Edin Džeko otići na Giuseppe Meazzu u zamjenu za Alexisa Sancheza, a za sada dogovora nema.

Problem predstavljaju tri miliona eura koje bi Inter morao dodatno platiti jer je porez na Džekinu platu nešto veći i to je ono što za sada koči dogovor.

Inter će morati da pristane na isplatu ako želi Džeku, ali sudeći po slikama iz Italije, do dogovora će teško doći.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sportski direktor Nerazzurra Beppe Marotta napustio je klupske prostorije i to bi moglo značiti da dogovora između dvije strane nema.

Konačnu odluku bismo trebali znati veoma brzo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Karlosicroberto
Inače trebao je nociti tamo da su se dogovorili
7 0
MethodMan
Mozda su se dogovorili, pa cojk ode kuci Joj tekstovi vam sve češće nemaju smisla ofirate se drama, bolje je napisati jedan članak dnevno, al da bude kvalitetno urađeno, nego ovako svaki drugi kurcu ne valja
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi