Gazzetta donosi detalje

Šta je Džeko rekao saigračima nakon povratka treningu?

Admin Čaušević

Edin Džeko se vratio u prvi tim Rome, ali je upitno da li će tek tako dobiti priliku da bude redovni starter kao ranije.

Džeki je oduzeta kapitenska traka i ponovo će morati skupljati kredit kod Paula Fonsece te tako osigurao mjesto u prvih 11.

Gazzetta dello Sport je objavila neke od detalja pomirenja, a navodi se kako je Džeko bio taj koji je povukao prvi potez.

Dijamant je priznao da je pogriješio, ali da sve što je uradio je bilo u najboljoj namjeri i za dobrobit Rome.

Doodao je kako je vrijeme da ekipa ostane ujedinjena u borbi za ostvarenje primarnog cilja, a to je plasman u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Il Tempo navodi kako je Fonseca iskazao zadovoljstvo što je Džeko uputio izvinjenje.

Roma u subotu igra vrlo važan gostujući meč protiv Juventusa, a bit će interesantno ispratiti da li će iskusni Sarajlija imati mjesto startera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.