Fonseca će biti u velikoj dilemi

Kod Džeke proradio bosanski inat!

Admin Čaušević

Teški januar je Edin Džeko definitivno ostavio iza sebe i spreman je da vrati izgubljeno mjesto u timu Rome. 

Za Džeku bi se moglo reći da mu je posljednjih dana proradio famozni bosanski inat jer ono što pokazuje na treninzima Rome mnogi ne pokazuju i na utakmicama.

Corriere dello Sport navodi kako je popularni Dijamant motivisan kao nikad do sada, stalno ohrabruje saigrače i čini sve da se osjeti njegovo prisustvo.

Iskusni bh. napadač želi što je prije moguće mjesto startera. Možda će protiv Udinesea opet krenuti s klupe, a startati bi trebao protiv Brage u Europa ligi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je ostao da radi i poslije treninga. Dok su svi bili u svlačionici na tuširanju, Sarajlija je i dalje šutirao na gol te tako definitivno stavlja Fonsecu u veliku dilemu.

Inače, i mnogi Džekini saigrači su prepoznaznali da je istinski lider i na njegovoj su strani, ali Fonseca i klupsko rukovodstvo i dalje ostaju pri svom. Pitanje je do kada jer Džeko je, ipak, Džeko!

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.