Roma sutra protiv Udinesea, status Edina Džeke se već zna

Ponovo će na klupu

Roma sutra protiv Udinesea, status Edina Džeke se već zna

Edmir Škorić

Roma u nedjelju igra na Olimpicu protiv Udinesea i potrebna joj je pobjeda nakon nedavnog poraza u Torinu od Juventusa.

Roma će voditi žestoku bitku za prve četiri pozicije i plasman u Ligu prvaka, pa joj je svaka utakmica od velike važnosti. Naročito one koje igra na Olimpicu i naročito one "lakše", uz dužno poštovanje Udineseu.

Edin Džeko je zbog sukoba s trenerom Paulom Fonsecom ostao bez kapitenske trake, propustio je dva meča u Seriji A, a protiv Juventusa je dobio šansu tako što je u drugom dijelu uveden u igru.

Šta će biti u duelu s Udineseom? Sudeći prema italijanskoj štampi, bh. reprezentativac neće biti starter. Ponovo će Borja Mayoral dobiti prednost ispred Dijamanta, koji će vjerovatno u nastavku, ovisno o rezultatu, dobiti priliku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Džeko je definitivno ostao bez kapitenske trake. Čak su igrači Rome tražili da se Edinu vrati ista, ali Fonseca ne želi da čuje. Džeko tek mora da se zalaganjem ponovo izbori najprije za startno mjesto, a zatim i za ulogu vođe u ekipi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Dijamantu naš bosanski neka ti dragi alah da strpljenja ti si najbolji napadač u istoriji fudbala a ovaj ***** fonseka koji te ne voli samo zato što si musliman će otići na kraju sezone a ti onda naš bosanski sine biraj hoćeš li ostati ili preći u Real ili Barcelonu lahko ćeš ti naći drugi klub jer si najbolji na svjetu
1 9
Shik
Sa kapitenskom trakom.Toje Dzexon.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije