Najava meča s PSG-om

Koeman: Ne vidim bolji tim od Barcelone

Admin Čaušević

Ronald Komean je uoči prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka kazao kako niti jedan tim trenutno nije bolji od Barcelone. 

Barcelona u meč s prvakom Francuske ulazi poslije visoke pobjede nad Alavesom te Koeman vjeruje da njegovi igrači mogu izbaciti PSG.

"Ne vidim druge timove u boljoj fomi od Barcelone u ovom trenutku", rekao je Koeman te nastavio:

"Imamo dobar tim. Tim igra dobro i na visokom nivou. Spremni su i fizički. Imamo fantastične igrače što znači da možemo pobijediti bilo koga i to želimo pokazati igrajući protiv najboljih na svijetu."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za Barcelonu sutra neće igrati Sergi Roberto, Ronald Araujo, Ansu Fati i Philippe Coutinho, ali ohrabrujuća vijest je mogući povratak Gerarda Piquea.

Katalonci su u La ligi upisali sedam uzastopnih pobjeda, međutim poraz od Seville u Kupu Kralja je pokazao da ekipa još uvijek ima slabosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.