Koeman saznao fantastične vijesti dva dana pred okršaj protiv PSG-a

U najboljem trenutku

Koeman saznao fantastične vijesti dva dana pred okršaj protiv PSG-a

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u utorak igraju na svom terenu protiv PSG-a prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Katalonski klub u dobrom raspoloženju dočekuje meč protiv Parižana i sigurno je da nas očekuje itekako uzbudljiv dvomeč između ovih klubova.

Ronald Koeman je u posljednje vrijeme imao dosta problema s povrijeđenim igračima, a posebno se to odnosi na defanzivnu liniju.

Međutim, pred meč protiv PSG-a Koeman nije mogao dobiti bolje vijesti. Naime, nakon nekoliko mjeseci s prvim timom trenirao je i Gerard Pique koji će prema svemu sudeći biti u konkurenciji za ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pored Piquea bez problema je trenirao i Ronald Araujo koji se također oporavio od povrede i to su fantastične vijesti za Blaugranu jer su pravo Pique i Araujo prvi izbor na štoperskim pozicijama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Baš će mu dobro doći njegova brzina protiv mbapea.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti