Milan gostuje na Marakani

Krunić pred meč u Beogradu: Kao dijete sam navijao za Crvenu zvezdu

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana sutra igraju u gostima protiv Crvene zvezde prvu utakmicu šesnaestine finala Evropske lige.

Jasno je da su Rossoneri favoriti u ovom dvomeču, ali isto tako sigurno je da se Zvezda neće predati bez borbe.

Pred ovu utakmicu na press konferenciji bio je i bh. reprezentativac Rade Krunić koji bi sutra trebao zaigrati od prve minute. Krunić je govorio o Zvezdi i poručio je da je to klub za koji je navijao u djetinjstvu.

"To je najjači tim u Srbiji. Također, imaju odličnu prošlost s Milanom. Mi smo puni samopouzdanja, ali i svjesni da maksimalno ozbiljno moramo ući u ovaj meč. Nadamo se pobjedi", rekao je Krunić i nastavio.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Spreman sam i jedva čekam da zaigram. Dajem sve od sebe i na treneru je da odluči ko će igrati. Kao dijete sam navijao za Crvenu zvezdu i bit će jako lijepo igrati na Marakani. Zbog toga sam sretan i uzbuđen, ali prije svega sam profesionalac i igranje za Milan je uvijek bio moj san".

I prema kladionicama Milan je favorit u sutrašnjem meču, ali je Zvezda pokazala da itekako može uzdrmati favorite. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovu utakmicu i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.