Uzalud su svi apeli, ni Vučić nije pomgao: Zvezda - Milan bez gledatelja

Definitivna odluka

Uzalud su svi apeli, ni Vučić nije pomgao: Zvezda - Milan bez gledatelja

Edmir Škorić

U Crvenoj zvezdi su se nadali da će biti odobren određen broj posjetitelja na stadion Marakana, ali to se neće dogoditi.

Utakmica nokaut faze Evropske lige između Zvezde i Milana u četvrtak će se odigrati pred praznim tribinama, na veliko razočarenje domaćih.

Krizni štab Srbije danas je odlučio da neće dopustiti navijače na tribinama "Rajka Mitića", objašnjavajući da je sada previše rizično za takvo što.

Pisali su iz Zvezde i predsjedniku Aleksandru Vučiću, apelovali da im se izađe u susret i da barem 5.000 gledatelja, ali duel bivših prvaka Evrope igrat će se iza zatvorenih vrata.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Duel Zvezde i Milana na programu je u četvrtak u 18.55 sati.

Top Komentari

Svojprisebi
Sav se narod treba dignuti i sve vlade srusit kakva korona kakva cuna. Cuj Bill Gates nikake veze s politikom il medicinom da mi diriguje vakcine
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi