Džeki je ranije oduzeta

Sporna fotografija zbog koje će kapitenska traka Rome ponovo mijenjati vlasnika!

Admin Čaušević
Teme:

Iza Rome je vrlo turbulentan januar. Baš kada se situacija smiri desi se nešto novo što uzburka strasti. 

Edinu Džeki je zbog svađe s treneroma Paulom Fonsecom oduzeta kapitenska traka, a za prvog kapitena tima odabran je Lorenzo Pellegrini.

Ipak, i Pellegrini bi uskoro mogao ostati bez trake. Za sve je kriva objava na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Pellegrini je objavio fotografiju sa večere zajedno sa Cirom Immobileom i rođendanskom čestitkom napadaču Lazija.

Tifozerija Vučice to smatra neprihvatljivim i već je počela zahtjevati da Fonseca odabere novog kapitena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da je Pellegrinijev i Immobileov najveći problem što su dobri prijatelji van svlačionici, nešto što je u Vječnom gradu neoprostivo, barem ultrasima dva gradska kluba.

Inače, Roma će večeras gostovati Beneventu. Najbolje kvote za taj susret nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.