"Džeku je ova situacija trznula i našao je novu motivaciju što je odlično"

Agresti komentarisao Dijamanta

"Džeku je ova situacija trznula i našao je novu motivaciju što je odlično"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju u gostima protiv Beneventa utakmicu 23. kola italijanske Serije A.

Roma je u četvrtak igrala meč Evropske lige protiv Brage i slavila je u gostima sa 2:0. Nakon nekoliko sedmica od prve minute zaigrao je i Edin Džeko koji se nakon sam pet minuta igre upisao u listu strijelaca.

Italijanski mediji špekulišu oko toga da li će Džeko igrati sutra protiv Beneventa, ali kako stvari stoje ostat će na klupi jer će šansu ovaj put dobiti Borja Mayoral.

Pred ovaj meč oglasio se i bivši italijanski fudbaler Stefano Agresti koji je poručio da je sukob s Paulom Fonsecom i situacija u kojoj se Džeko nalazi njemu itekako prija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Džeko je prije bio svjestan da je glavni igrač u ekipi i nije davao baš maksimum na treninzima. No, ova situacija ga je nekako trznula i dala mu novu motivaciju što je odlično za njega, ali i za klub", rekao je Agresti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi