Foto - EPA

Gasperini ga povukao sa terena

Iličić 'povukao živac' treneru: Prestani se žaliti!

M. Šljivak

Atalanta je u Bergamu u prvom duelu osmine finala Lige prvaka poražena od madridskog Reala sa 1:0.

Tim Gian Piera Gasperinija je gotovo kompletan meč igrao sa igračem manje, a trener italijanskog tima je teško prihvatao ono što se dešavalo na terenu.

Pokušao je napraviti nešto i izmjenama. Zvijezda tima Josip Iličić je šansu za igru dobio u 56. minuti, ali ga je Gasperini zatim i zamijenio nakon što je ovaj proveo pola sata u igri.

Nije Iličić bio zadovoljan ovom odlukom, a Gasperini nije želio ni da čuje za protivljenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Prestani se žaliti i uzmi radi nešto", vikao je Gasperini na Iličića tokom izmjene.

Gasperini je nedavno imao sukob sa Papuom Gomezom. To je rezultiralo prodajom argentinskog fudbalera Sevilli, a vidjet ćemo da li će Iličić snositi posljedice za nezadovoljstvo zbog izmjene.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.