Desilo se čudo: I madridski mediji pišu da su sudije pomogle Realu

Freuler pocrvenio

Desilo se čudo: I madridski mediji pišu da su sudije pomogle Realu

A. Čaušević

Real Madrid je imao pomoć sudija u meču protiv Atalante, piše ugledna Marca.

Medij tradicionalno naklonjen Realu je komentarisanju odluke naveo da je crveni karton Freulera pretjerana odluka.

"Freuler je srušio Mendyja u očiglednoj gol-šansi. Meni se čini pretjeranim. Igrač Real Madrida nije kontrolisao loptu i žuti karton bi bio ispravna odluka", kazao je Andujar Oliver, analitičar sudijskih odluka za Marcu.

Iz drugog ugla se može vidjeti da Freuler uopšte nije bio posljednji igrač odbrane obzirom da se na vrhu kaznenog prostora nalazio Romero.

Diskutabilnu odluku o kojoj će biti dosta rasprava pogledajte ovdje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Ko o čemu A. ČAUSEVIC o Realu. Pa čovječe zar ti ne dosadi? Vjerni navijač Barcelone. Ako si već novinar, trebao bi biti nestrasan.
20 4
payron
Cist crveni sansa za gol i zadnji igrac pravilna odluka
12 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi