Dobio je poziv Hrvatske

Dalićev komentar o čovjeku kojeg silno želi i BiH: "Ima peh..."

Admin Čaušević

Kraj marta je rezervisan za reprezentativne utakmice nakon nekoliko mjeseci pauze. 

Fudbaleri BiH će se danas okupiti u Helsinkiju gdje ih u srijedu čeka duel protiv Finske. U srijedu će igrati i Hrvatska i to protiv Slovenije u Ljubljani.

Kristijan Lovrić je jako interesantan za obje reprezetnacije, a na kraju je dobio poziv Hrvatske nakon što su neki igrači otpali.

Lovrićev status koji je najbolji strijelac HNL-a komentarisao je i Zlatko Dalić, selektor popularnih Vatrenih.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Lovrić je zaslužio moju pažnju, dugo igra dobro u Gorici i među vodećim je strijelcima lige, ali ima peh da smo na njegovoj poziciji najjači. No, sad je s nama i nadam se da će nam pomoći i dobiti minutažu", rekao je Dalić za hrvatske medije.

Ukoliko Lovrić upiše i jedan minut za Hrvatsku u zvaničnim mečevima zauvijek će biti izgubljen za reprezentaciju BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.