23

Komentari (23)

Saimai1316
Jel taj Lovric prihvatio pouiv Hrvatske,od trenutka kad je otisao na ojupljanje sa njima treba postovati njegovu odluku pokazao je dje zeli igrati,a mi sa nase strane da imamo i truna samopostovanja nikad takve vise nebi zvali ako bi se desilo da ne upise minutazu,izvoli srce je izabralo neka te tamo
EmirTM87
Ne bi nikad cuo za ovog lika da ne pisete toliko o njemu. Ovakvih se pojavljivalo na stotine, bljesne jednu sezonu u bh, hrvatskoj, srpskoj, drugoj austrijskoj ligi.. i aman "silno" ga zelimo. Nije ovaj sigurno bolji ni od Hodzica, ni Bajica, Prevljaka a pogotovo ne od Demirovica.
Klackalica
Covjek vec tri sezone igra na visokoj razini. Nema potrebe pljuvat nekog samo jer se odlucio za drugu reprezentaciju. Sam je sebe s**** jer bi u BiH bio siguran u prvih 11, a u Hrvatskoj vec ima boljih igraca.
BogatiDijasporac
Slucaj Halilovic. Odigrace jednu, dvije i zdravo ... Al' nejse, njegova odluka jbg.
roki-rokic
Ne moze Demirovicu ni kopcke vezat.Jak je igrac u p.m da iole vredi nesto bio bi u DINAMU.
user1583752673
Oni imaju pregrst igraca na toj poziciji i pozvao ga je samo da Bosni ucorluci ali iskreno da vam kazem neko ko se misli hoce li ili nece igrat za BiH nam zapravo i netreba
BogatiDijasporac
Trebamo poci u Brazil i tamo skautirati dva, tri dobra igraca, dati im drzavljanstvo i to je to. Ha ja.
Saray
Neće se on ni tamo naigrati,a Hrvatska ga neće nešto ni koristiti....
dinass
Dovoljno je da dobije poziv i smjesi mu se inostrani angazman.
Baco
Nije nas i vozdra ,da je nasnne bi se dvoumio za koga ce igrat.Ne bitan lik ,ne potrebna paznja ,nekvalitetan igrac odnosno nesto od prosjeka.
Krosteutegurovic
Daj prestanite više davati prostor ovakvima. Zašto se uopšte troši vrijeme na nekog ko uopšte nije zainteresovan da igra za BiH. I nerazumijem to da BiH silno želi ovoga. Pa bolje da se silno bore za neke naše momke što igraju po inostranstvu i što bi rado prihvatili poziv u repku nego ovog ujku
Pajver
Bitno je to da si ti našao razlog da nekoga nazoveš ustashom i onda se čudite što nijedan kvalitetni Hrvat neće da igra za vas
Hamza123456789
Nigdje nije spomenuo ustase ubleho @Pajver
Pajver
Hamza ajde mu pročitaj zadnju rečenicu
Krosteutegurovic
Pajver@, jel se to neko našao uvrijeđen, Hrvati žive u Hrvatskoj a ne u Bosni,
Klackalica
Trebo bi covjek sa svojih, kolko, 25-26 godina cekat jos dvi godine da vrh BH nogometa pokrene nesto i odluci se hoce li ga zvat? Ali jbg, zaostali likovi poput tebe ce odma napisat da je ustasa jer je to vrhunac tvog razmisljanja..a uvijek se nadje jos par takvih da ti lajkaju pa te zavaraju da ne pises gluposti. Znam samo da je šteta. U Hrvatskoj neće igrat jer sucmiljama ispred BiH na svakoj poziciji, dok bi za nas upo u prvih 11 ko od šale
Probisvjet
Tako su uzeli i Halilovica pa mu ga zakajlase. Mozda je i bolje da odigra par minuta za Hr. Yebe se nas. Nama je dobra i janjetina i cevapi, rakija sljiva i domaca piva. Kus bolje.
arijan10
S Halilovicem bi isto bilo i da je odabrao BiH. Nije reprezentacija kriva sto momak nije napravio karijeru kakva mu se predvidjala.
Pajver
Probisvjet od koga su to uzeli momke koji su rođeni i odrasli u HR
Ante G.
Moze bosna i Mesija silno zeljeti... Ali covjek Argentinac.
Probisvjet
Jbg i Dalic je Bosanac, a Boga mi i Ciro. Da neko od njih dvojice nije biro, nista ne bi ni bilo. Sto rece Ciro da nije bosanaca qurac bi medalja za HR u nogometu zasjala.
Bronson94
Pa eto navijajte za bosance u hrvatskoj reprezentaciji, zagarantirano veselje
Probisvjet
I bez njih navijam za susjede ako nema BiH. Ne samo za bosance nego i za hrvate, albance, srbe , crnogorce, makedonce , slovence. Ja nisam od ovih sada mrzi komsiju da budes faca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.