Zagledani i zamišljeni Edin Džeko, detalj koji brine!

Ne sluti na dobro

Zagledani i zamišljeni Edin Džeko, detalj koji brine!

A. Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH danas će se okupiti u Helskiniju, a prvi trening pod vodstvom Ivayla Peteva je zakazan za 20 sati. 

Edin Džeko je sinoć igrao protiv Napolija, a zamijenjen je u 67. minuti. Nekoliko minuta kasnije kamere su zabilježile zabrinjavajući detalj.

Naime, Sarajlija je snimljen na klupi sa ledom na desnoj nozi što znati da je zamijenjen radi predostrožnosti i da ima određenih problema.

Već kad je izlazio Džeko se držao za nogu što je bio jasan znak da nije maksimalno spreman. Prve informacije govore da se radi o povredi butnog mišića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Džeko bi se svakako trebao pojaviti na okupljanju, ali je upitno da li će biti maksimalno spreman za duel s Finskom što svakako može predstavljati glavobolju za Peteva i ostatak stručnog štaba.

Top Komentari

RZ88
Ima Demirović. Jest da Džeksona ne može niko zamijeniti ali je Demirović zvijer i najbolja zamjena.
13 0
jc999
Kakva crna ozljeda, napucavaju ih redom u Seriji A užasni su, a Džeko isto ljubičica od proljeća do proljeća proigra. Čini mi se da je on svoje završio na profesionalnom nivou
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi