Bivši trener golmana Čelika oprostio je sva dugovanja, koje je klub imao prema njemu

Sjajan gest bivšeg trenera golmana kluba s Bilinog polja

Goran Brašnić oprostio sva dugovanja koja prema njemu ima NK Čelik

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Rukovodstvo NK Čelik iz dana u dan radi na stabilizaciji kluba, a to će sigurno potrajati u narednih par godina. Mnogo dugova se nakupilo u proteklih godina, a trenutno rukovodstvo kluba ima pune ruke posla i svakodnevno rješava brojne probleme.

Svakako da klubu s Bilinog polja u prilog ide i to što postoje određene osobe koje imaju osjećaj i prepoznaju trenutnu priču i ambicije ljudi u klubu.

Goran Brašnić prije tri godine obavljao je posao trenera golmana, a prema njemu postojao je određeni dug. Danas je u prostorijama kluba održan sastanak, a Brašnić se ponijeo džentlmenski, te je sva dugovanja koja klub ima prema njemu oprostio.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Goran Brašnić u svojoj karijeri branio je još za Troglav, Žepče, Song Lama iz Vijetnama, te je upisao 9 nastupa za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Trenutno je trener golmana u juniorskoj selekciji BiH, a prošle kvalifikacije bio je i trener golmana u seniorskoj reprezentaciji BiH.

Sigurno da će navijači kluba s Bilinog polja znati cijeniti ovaj potez Brašnića i drugih igrača koji su oprostili dugove koje je klub imao prema njima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.