Krupa ostala bez punog plijena

Tuzla City se u sumraku spasio kod fenjeraša

Admin Čaušević

Krupa u Tuzla City su u 24. kolu Premijer lige podijelili bodove odigravši 1:1. 

Prvo poluvrijeme je okonačano bez golova nakon što su obje ekipe imale svoje prilike. Za goste su prijetili Mišić i Brkić, a za domaće Mandić kada je sjajno intervenisao Fejzić.

Drugo poluvrijeme je počelo promašajem Džafića, a prvi gol viđen je  60. minuti. Gol za vodstvo domaćih je postigao Vukmanović.

Tuzla City je do kraja utakmice učinio sve da dođe do izjednačenja, u 81. minuti zaprijetio je Brkić, ali je lopta otišla pored stative.

Napori gostiju su se isplatili u sudijskoj nadoknadi kada za končanih 1:1 gol postiže sjajni Brkić.

Na kraju Krupa može žaliti za dva izgubljena boda u posljednjim minutama, dok je Tuzla City nastavio seriju bez poraza i dalje je u borbi za izlazak na euroscenu.

Krupa - Tuzla City 1:1 (Vukmanović 60'/Brkić 90')

Krupa: Abdulahović, Karišik, Redžić, Pavlović, Palić, Galić, Ćivić, Mandić, Nikolić, Dujaković i Jović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City: Fejzić, Barišić, Karjašević, Mišić, Nukić, Doffo, Lučić, Morris, Rustemović, Brkić i Ubiparip.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.