Musemić: Krupa u ovom meču možda vidi svoju posljednju šansu

Tuzla City gostuje fenjerašu

Musemić: Krupa u ovom meču možda vidi svoju posljednju šansu

Endin Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja igraju u subotu na gostovanju protiv Krupe meč 24. kola Premijer lige BiH.

Tuzla City je veoma dobro otvorio proljetni dio sezone i nakon reprezentativne pauze očekuje ih gostovanje fenjerašu Krupi.

Pred ovaj meč trener tuzlanskog tima Husref Musemić otkrio je svoja očekivanja.

"Položaj Krupe na tabeli nije odraz njihovog pravog stanja i kvaliteta koji imaju, ali spretom okolnosti tako je kako je. Sigurno da će Krupa vidjeti možda posljednju svoju šansu u ovoj utakmici. Mi ćemo pokušati ostati na nivou onoga što smo bili početkom drugog dijela sezone", rekao je Musemić i osvrnuo se na mini pripreme tokom reprezentativne pauze.

"Što smo zamislili to smo i odradili. Šest treninga smo napravili i mislim da smo to iskoristili na najbolji način, ali vidjet ćemo u nastavku sezone kako će sve to izgledati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrački kadar za naredni meč?

"Hasanović je tu, Crnkić ima crveni karton, a Muminović tri žuta. To je nešto što je normalno da neko ima kartone i da je neko povrijeđen. Ipak, pokušat ćemo naći najbolje rješenje", zaključio je Musemić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti