U Sassuolu bijesni zbog odluke

Da li je sudija jučer "pogurao" Inter do Scudetta?

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera jučer su na svom terenu pobijedili Sassuolo sa 2:1.

Inter ima 11 bodova više u odnosu na drugoplasirali Milan i mnogi vjeruju da će klub s Meazze konačno završiti dominaciju Juventusa i osvojiti Scudetto.

Međutim, u Sassuolu su i danas bijesni zbog jednog detalja tokom jučerašnje utakmice.

Naime, u ovom klubu ne mogu da vjeruju da sudija nije poništio drugi gol Intera kojeg je postigao Lautaro, jer je u prethodnom napadu čini se bio jasan penal za Sassuolo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mnogi su očekivali da će sudija dobiti ispravku iz VAR sobe da pogleda ovaj detalj, ali se niko nije oglašavao. Mediji u Italiji bruje o ovom propustu sudije Irratija, a navijači Milana i Juventusa su poručili da je on "pogurao" Inter do Scudetta ovim potezom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.