7

Komentari (7)

ayd
Hajmo onda biti objektivni do kraja, ocito igranje rukom igraca Sassuola prije ovoga i jako sumnjiv offside u zadnjim minutama meca. Ovo povlacenje je cisto sudijsko uvjerenje, gdje se procijenjuje intenzitet kontakta.
BaboBih
Nemoj mi te filozofije... povlaci ga za dres i tako sebi stvara prednost a povlacenje za dres je faul u fudbalu
realno_govoreci
Upravo tako. Najgore kad se šuljira oko nečeg očiglednog.Iz kontre nakon ovoga je uslijedio pogodak za 2:0. Navijati je jedno ali sramotiti se opravdanjima trećim koji nisu vezani za ovu scenu je prica za debe
Neso
Nikakav problem. Isto tako je Inter trebao dobiti penal u prvom poluvremenu nakon ociglednog igranha rukom u 16ercu. Blokiranje suta rukom, koja nije uz tijelo je stvaranje prednosti.
santakuruz
Nakon godina i godina raznih sudijskih lakrdija na racun Intera, dosao je red da se i Intera malo pogura. Najvise bih volio da osvoje Scudeto protiv Juventusa i to sa dva gola iz dubokog ofsajda a da se Juventusu ne sviraju 3 cista penala i da im jos daju 2 crvena zbog protesta ?
vence
Marco_Materazzi
@santakuruz tacno tako buraz, koliko se usrani djubrentus gurao godinama, i to u derbyu uvijek, hajde protiv anonimusa kad igraju pa i nekako, nego u derbijima sa Interom Milanom Romom Napolijem, kakve kradje su bile u korist djubrentusa to je strasno. Tacno bi volio da se desi to sto si napisao. Pa da vide biancog0wneri kako je kad te sudija s**** u derbiju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.