Foto - EPA

Trener Bayerna

Flick odbio odgovoriti na 'neugodno' pitanje, pa se požalio: Tim je lošiji u odnosu na prošlu godinu

Midhat Šljivak

Proteklih dana dosta se piše o budućnosti Hansija Flicka na klupi minhenskog Bayerna.

Flick se, prema navodima njemačkih medija, nalazi u sukobu sa Hasanom Salihamidžićem i smatra da bi se on trebao više pitati za transfere unutar kluba.

Na današnjoj press konferenciji bavarskog kluba Flick je dobio pitanje ostaje li na klupi Bayerna i na to je odbio odgovoriti.

"Sljedeće pitanje", kratko je rekao Flick, a zatim je govorio o narednim akcijama svog kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ovdje sam već godinu i po i mogu reći da je prošlogodišnja ekipa bila kvalitetnija u odnosu na ovu. Međutim, bez obzira na sve prvi smo u Bundesligi i još uvijek možemo otići u polufinale Lige prvaka. Odlično se zabavljam sa svojim osobljen i to se vidi na ekipi. Potpuno smo fokusirani na posao", rekao je Flick.

Bayern je u prvom četvrtfinalnom duelu Lige prvaka poražen od PSG-a u Minhenu sa 3:2.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.