Lewandowski obradovao navijače na Instagramu, u Bayernu se nadaju čudu

Oporavlja se od povrede

Lewandowski obradovao navijače na Instagramu, u Bayernu se nadaju čudu

E. Čaušević

Robert Lewandowski se oporavlja od povrede koljena koju je zadobio tokom igranja za reprezentaciju Poljske.

Lewandowski se povrijedio pred neke od najvažnijh mečeva za Bayern, a najveći udarac bila je vijest da će propustiti dvomeč četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a.

Bayern je sinoć na svom terenu poražen sa 3:2 od PSG-a, a revanš se igra narednog utorka u Parizu. No, Lewandowski je već sinoć potvrdio da neće biti spreman za ovu utakmicu.

Ipak, danas je obradovao navijače jer oporavak ide po planu i za nekih desetak dana bi se trebao vratiti na teren.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njemački mediji navode da se u Bayernu nadaju da bi Lewa mogao biti spreman za revanš u Parizu, ali za to će im biti potrebno pravo čudo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Nista od toga
1 2
m1987
Trebao bi se vratiti za 10 dana u najboljem slucaju, a nadaju se da ce zaigrat protiv PSG, a utakmica je 13og, tjst za 4 dana...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi