Nema Lewandowskog

Bayern objavio spisak igrača koji putuju u Pariz, navijači blago rečeno u očaju

Edmir Škorić

Bayern sutra u Parizu igra revanš meč četvrtfinala Lige prvaka.

Njemački i aktuelni prvak Evrope poražen je na svom stadionu s 3:2, ali ipak se nada pobjedi u Parizu i plasmanu u polufinale. Ono što je zabrinjavajuće je činjenica da je tim Hansija Flicka prilično "osakaćen".

Navijači su najviše u očaju jer na spisku putnika za Pariz nema prvog strijelca Roberta Lewandowskog, koji je propustio proteklih nekoliko utakmica zbog povrede zadobivene u duelu Poljske i Andore.

Također, na spisku nema ni Sergea Gnabryja, koji ima koronavirus, dok je Leon Goretzka ipak tu, iako nije igrao u prvom meču.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon sjajne prve utakmice, očekujemo spektakl u Parizu, a MaxBet nudi sjajne kvote na ovaj meč. Okladu ostavite OVDJE! Ne zaboravite da zapratite MaxBet na Instagramu i Facebooku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.