Navijači Bayerna u anketi birali između Salihamidžića i Flicka: Rezultati su nevjerovatni
Foto - EPA

Velika podrška treneru

Navijači Bayerna u anketi birali između Salihamidžića i Flicka: Rezultati su nevjerovatni

M. Šljivak

Navijači minhenskog Bayerna glasali su u anketi emisije Doppelpass o tome koga bi ostavili u klubu, Hasana Salihamidžića ili Hansija Flicka.

Direktor i trener Bayerna nisu u najboljim odnosima. Uveliko se priča o njihovim svađama, a Flick želi da se više pita o transferima unutar tima.

U anketi u kojoj je glasalo preko 35.000 navijača i u kojoj je postavljeno pitanje 'ko treba otići iz Bayerna?', navijači su u ogromnoj većini iskazali želju za odlaskom Salihamidžića.

Za njegov odlazak je glasalo čak 84 posto ispitanika, a za odlazak Flicka sa klupe je samo pet procenata.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Četiri posto glasova navijača Bayerna glasalo je na opciju da nijedan ne treba ostati u klubu, a sedam posto ih želi zadržati obojicu.

Navijači Bayerna očigledno nisu sretni sa Salihamidžićem koji im je napravio nepobjedivu ekipu prošle godine i rado bi mu vidjeli leđa, što je svakao i iznenađenje jer se radi o legendi kluba.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Naravno, jer kao sto vec mjesecima, pa i godinu dana pisem - Hasan Braco je umisljeni seljacic i papcic koji se mijesa tamo gdje mu nije mjesto. Prvi je to vidio Rumenige koji ga je sklonio s tog mjesta u Upravni odbor, al ne mozes ti selo iz seljaka otjerati. Takvih nam je i drzava puna. Amar Osim, Sabrina, Dino Selimovic, Abdulah Ibrakovic, Sisoje iz Tuzle itd itd.
4 28
bk123
Normalno iz više razloga pod 1. Salihamidžić protiv Flicka nema šanse u Njemačkom gigantu jer Flick je Švabo 2. Sportski direktor je uvjek u sjeni trenera, a ovaj trener ima super odlične rezultate tako da ni tu Salihamidžić nema šanse 3. Sasvim očekivani rezultati glasanja
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi